Panustame lastesse!


Elame ajastul, mil Jumal on üle maailma tõstmas üles üleloomulikku armeed laste hulgas. Oleme Joel 3:1 põlvkond, mille kohta Jumal on öelnud: “Ja pärast seda sünnib, et ma valan oma Vaimu kõige liha peale. Siis teie pojad ja tütred hakkavad ennustama, teie vanemad uinuvad unenägusid nähes, teie noored mehed näevad nägemusi.”

Jumala rahva üks tähtsamaid ülesandeid on anda oma usk edasi järgmisele põlvkonnale. Kids in Ministry International (KIMI) ehitab kultuuri, mis varustab lapsi kuulama Jumala häält, tervendama haigeid, prohveteerima ning teenima teiste vaimuandidega. Nad õpetavad lastele sisukat Jumala sõna ning juhivad lapsed Jumala ligiollu igal teenistusel.

Meil Eesti Kristlikus Nelipühi Kirikus on igatsus näha meie lapsi tegemas sedasama! Sinu panus aitab eesti keeles välja anda Becky Fischeri raamatut “Redefining Children´s ministry in 21st century” ning teisi õppematerjale, mis aitavad ehitada sellist teenistust Eesti kogudustesse ja perekondadesse.

Ära jää ilma võimalusest olla osa Jumala kuningriigi töös!

Toetada saad: EKNK Lihula kogudus, a/a EE351010602006379000.
Selgitus: Raamat